Geboren achterhoeker in hart en nieren. Bouwjaar 1961
Na wat omzwervingen, land ik begin 70er jaren met mn ouders en zus In Joppe. Het rammelen op een trommel leek me wel wat en binnen no time liep ik bij de fanfare mee op straat en
concoursen. Het echte werk kwam echter tot stand in de jeugdsoos van o.a. Gorssel en Zutphen, Hier werden regelmatig Jam sessies georganiseerd.
Ook de periode van akoestische drum en dus geluidsoverlast voor de buren, tsja je speelt rock of niet.  Helaas werd het ook de reden om te minderen met oefenen in huis. Daarnaast kwamen er begin 80 andere interesses en verplichtingen waaronder de dienstplicht en later en gezinnetje. Eind 90 tot begin 2000 was ik partime werkzaam als kelner bij diverse zalen in de achterhoek. Uiteraard waanzinnige avonden gedraaid waarbij vooral de avonden met show bands wel mijn voorkeur hadden.
2008 komt er een omekeer. Een nieuwe relatie met ook een groot gevoel voor ritme krijgt me zover om het drummen weer op te pakken. Een digitaal setje wordt gekocht en al snel zijn de roffeltjes, drum partijen oefenen weer vaste prik. Na de verhuizing naar Gorinchem, neem ik les bij de popschool in Hardinxveld.
In 2012 komt m’n vriendin op een verjaardag Richard tegen. Richard, bandleider van RockForce, gaf aan naar een vervanging van de toenmalige drummer te zoeken. Een auditie volgde al snel. Ook met de andere bandleden was er een gezonde klik, en gingen we flink aan de bak. In hoog tempo werden de nummers er ingeramd. In 2015 weten we het tot de tweede plek in de voorrondes van ‘’the clash of coverbands’’ west NL te schoppen. Helaas verlaten de zangeres en bassist in 2016 vlak na elkaar RockForce. Richard en ik gaan door en gaan naarstig op zoek naar een bassist en eventueel een zanger/ toetsenist. Die vonden we in Peter die ons in 2017 kwam versterken als bassist en in Kitty die in 2020 als lead zangeres toetradt. 70er jaren is periode van de muziek die we het meest waarderen. Let’s keep on Rocking.
Mijn set:
Gretch Toms 10-12-14-16 inch | Gretch Snare 14 inch | Gretch Base 22 inch | Hihat 15 inch Dark Black | China 16 inch | Ride / Crash 14 inch Dark Black | Crash 16 inch | Ride 24 inch Dark Black |
Woodblock, cowbell, tambourine | Percussie pad Roland

Favoriete bands: Deep Purple, Rush, Metallica
Favoriete Zanger: Ronnie James Dio, David Coverdale
Favoriete Gitarist: Paul Gilbert, Steve Morse, Angus Young, Ted Nugent
Favoriete Toetsenist: Jon Lord, Ken Hensley, Keith Emerson, Rick van der Linden
Favoriete drummer: Cozy Powell, Dennis Chambers, John Bonham, Jeff Pocaro, Dave Grohl
Favoriete bassist: Roger Glover,  John Paul Jones , Billy Sheenam